newsbjtp

Tala Fou

Ua fiafia Cummins I le Alualu i Luma ile Tulafono o Atina'e, Tupe Teufaafaigaluega ma Galuega

news1

Oketopa 28, 2021 Columbus, Indiana

Cummins Inc. (NYSE: CMI) Taitaifono ma Pule Sili Tom Linebarger, o le na faasilasilaina le lagolago a le kamupani ia Oketopa 1 mo aiaiga o suiga o le tau o le toe faaleleiga, o le aso na fai mai ai ua fiafia o ia i le alualu i luma i luga o le Tulafono o Atinae Eseese, Tupe Teufaafaigaluega ma Galuega ma le fa'avae o le Build Back Better Act, ma fa'amalosia le Konekeresi e pasia vave le tulafono.

Na tuuina mai e Linebarger le faamatalaga lenei: “Matou te fiafia i le alualu i luma ua faia i luga o le Tulafono o Atinae, Tupe Teufaafaigaluega ma Galuega ma le Build Back Better Act ma uunaia le Konekeresi ina ia vave ona pasia le tulafono, lea o loo i ai aiaiga taua e tetee atu ai i suiga o le tau.O le pasia o le pili o galuega tetele, ma le faʻagaoioia o aiaiga o le Tau i tua i luma o le UN Climate Conference e amata i le vaiaso a sau o le a tuʻuina atu ai se faʻailoga malosi i taʻitaʻi faʻapolokiki ma pisinisi o le lalolagi o loʻo tuuto atu le US e avea ma se vaega o se taumafaiga faʻatasi e tau. suiga o le tau, ose tulaga lamatia o loo feagai ma i tatou uma.

O tupe fa'aalu mo le decarbonization i pili uma e lua e taua tele i le fa'atelevaveina o le fa'aaogaina o mea fou e mafai ona fa'aitiitia ai le fa'aoso i totonu o le Iunaite Setete ma tu'u ai i tatou i se ala i se lumana'i gafataulimaina.Matou te faʻamalosia le Konekeresi e gaoioi vave ma pasia vaega uma e lua o tulafono."


Taimi meli: Nov-29-2021